ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ
Φύλλα Κρούστας
ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΚΑΟ
ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ
Σοκολατένια γεύση και εντυπωσιακή εμφάνιση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το κλασικό άσπρο φύλλο για εντυπωσιακές δημιουργίες. Ιδανικό για μπακλαβαδάκι, γαλακτομπούρεκο, κουρκουμπίνι, φωλίτσες με κρέμα, γιαννιώτικο, τριγωνάκι.
ΦΥΛΛΟ ΠΕΡΦΕΚΤ (ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ)
ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ
Έχοντας ως κύρια συστατικά του το αλεύρι και το αβγό, το φύλλο Πέρφεκτ όταν ψηθεί έχει καταπληκτική γεύση και ροδοκόκκινο χρώμα. Ιδανικό για γαλακτομπούρεκο, μπακλαβά. Τρίγωνο, φλογέρες αλλά και αλμυρές δημιουργίες όπως κοτόπιτα, τριγωνάκια τυριού, φλογέρες αλλαντικών.
ΦΥΛΛΟ ΠΕΡΦΕΚΤ (ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ) SPECIAL
ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ
Από Εξαιρετικής ποιότητας σιτάρια παράγετε το αλεύρι που χρησιμοποιείται για το φύλλο πέρφεκτ Special δίνοντας ένα πολύ λεπτό φύλλο με εξαιρετική υφή και φοβερή ευκολία στο δούλεμα. Όταν ψηθεί παίρνει καταπληκτικό ροδοκόκκινο χρώμα και είναι extra τραγανό. Ιδανικό για φωλίτσες ξηρών καρπών, μπακλαβαδάκι, τριγωνάκι, γαλακτομπούρεκο.
ΦΥΛΛΟ ΒΗΡΥΤΟΥ
ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ
Το υψηλής ποιότητας αλεύρι που χρησιμοποιείται για την παρασκευή του φύλλου Βηρυτού, δίνει ένα φύλλο που μπορεί να δουλευτεί εύκολα, έχοντας καταπληκτική απορροφητικότητα στο σιρόπιασμα Ιδανικό για μπακλαβαδάκι, γαλακτομπούρεκο, φωλίτσες, τριγωνάκι, σαραγλάκι.
ΦΥΛΛΟ ΒΗΡΥΤΟΥ SPECIAL
ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ
από Εξαιρετικής ποιότητας σιτάρια παράγετε το αλεύρι που χρησιμοποιείται για το φύλλο Πέρφεκτ Special δίνοντας ένα πολύ λεπτό φύλλο με εξαιρετική υφή και φοβερή ευκολία στο δούλεμα. Όταν ψηθεί παίρνει καταπληκτικό ροδοκόκκινο χρώμα και είναι extra τραγανό. Ιδανικό για φωλίτσες ξηρών καρπών, μπακλαβαδάκι, τριγωνάκι, γαλακτομπούρεκο.
ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ
Αυτό το φύλλο παράγεται με ειδικής άλεσης extra δυνατό αλεύρι έτσι ώστε το φύλλο δεν σπάει ούτε στο δούλεμα αλλά ούτε και στο τελικό προιόν. Εξαιρετική απορροφητικότητα στο σιρόπι. Ιδανικό για τρίγωνο Πανοράματος, μπακλαβά ταψιού και κουρκουμπίνι.
ΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΠΙΤΑΣ
ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ
Τα αγνά υλικά και ο παραδοσιακός τρόπος που χρησιμοποιείται για τη παρασκευή του φύλλου πίτας δίνουν ένα πεντανόστιμο και πολύ τραγανό φύλλο. Ιδανικό για τυρόπιτα, κρεατόπιτα, σπανακόπιτα, ρολάκια τυριού και ρολάκια λαχανικών.