ΧΑΤΖΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

η εταιρία μας

icon-wave

Όταν το 1964 ο Γεώργιος Χατζάκος έφτιαξε το δικό του μαγαζί στη γενέτειρά του τη Θεσσαλονίκη, (ύστερα από δέκα χρόνια εργασίας σε εργαστήριο φύλλων κρούστας), η δουλειά και το μεράκι ήταν τα μόνα εφόδια του για να προμηθεύει με φύλλα κρούστας και καταΐφι τα εκλεκτά ζαχαροπλαστεία της πόλης.
Τα τριανταδύο χρόνια εμπειρίας του ιδίου και η συνεχής επιμόρφωση της δεύτερης γενιάς που μπήκε δυναμικά στην οικογενειακή πλέον επιχείρηση, έχουν ως αποτέλεσμα τα προϊόντα της εταιρίας ΧΑΤΖΑΚΟΥ να διατίθενται σε ολόκληρη της Ελλάδα και αρκετά σημεία του εξωτερικού. Η συνεχής έρευνα της εταιρίας για ανάπτυξη νέων προϊόντων έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία δύο μοναδικών προϊόντων:

– Το φύλλο Πέρφεκτ (Κουρκουμά) κυκλοφόρησε στην αγορά το 1989, παίρνοντας ένα πολύ μεγάλο μερίδιο από το “κλασικό” φύλλο, επιτάσσοντας το κλάδο να το αντιγράψει.
– Το φύλλο και το καταΐφι με κακάο κυκλοφόρησε στην αγορά το 1994 ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην αγορά των σιροπιαστών.

Σήμερα η εταιρία έχει μετεγκατασταθεί σε ένα υπερσύγχρονο χώρο στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, έχοντας επενδύσει σε τελευταίας γενιάς γραμμές παραγωγής. Η αναβάθμιση του εξοπλισμού της εταιρίας, μας έχει οδηγήσει στην παραγωγή σταθερά ποιοτικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών. Η παραγωγική δυνατότητα της εταιρίας πλέον στις νέες εγκαταστάσεις φθάνει τους 120 τόνους το μήνα, δίνοντας μας τη δυνατότητα να καλύψουμε τη συνεχόμενη αύξηση της ζήτησης των προϊόντων μας.