Hard box
ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ
Αυτό το φύλλο παράγεται με ειδικής άλεσης extra δυνατό αλεύρι έτσι ώστε το φύλλο δεν σπάει ούτε στο δούλεμα αλλά ούτε και στο τελικό προιόν. Εξαιρετική απορροφητικότητα στο σιρόπι. Ιδανικό για τρίγωνο Πανοράματος, μπακλαβά ταψιού και κουρκουμπίνι.
ΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΠΙΤΑΣ
ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ
Τα αγνά υλικά και ο παραδοσιακός τρόπος που χρησιμοποιείται για τη παρασκευή του φύλλου πίτας δίνουν ένα πεντανόστιμο και πολύ τραγανό φύλλο. Ιδανικό για τυρόπιτα, κρεατόπιτα, σπανακόπιτα, ρολάκια τυριού και ρολάκια λαχανικών.
ΦΥΛΛΟ ΒΗΡΥΤΟΥ
ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ
Το υψηλής ποιότητας αλεύρι που χρησιμοποιείται για την παρασκευή του φύλλου Βηρυτού, δίνει ένα φύλλο που μπορεί να δουλευτεί εύκολα, έχοντας καταπληκτική απορροφητικότητα στο σιρόπιασμα Ιδανικό για μπακλαβαδάκι, γαλακτομπούρεκο, φωλίτσες, τριγωνάκι, σαραγλάκι.
ΚΑΤΑΪΦΙ
ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ
Λεπτό και ελαστικό για εύκολο και γρήγορο δούλεμα και μεγάλη απορροφητικότητα στο σιρόπιασμα. Παραμένει τραγανό και δεν “σκορπάει” μετά το ψήσιμο. Ιδανικό για το κλασικό καταΐφι, εκμέκ καταΐφι, κιουνεφέ καταΐφι, φωλίτσες ξηρών καρπών, φωλίτσες τυριών και τυρόπιτα με καταΐφι.
ΣΦΟΛΙΑΤΑ
ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ
Αγνά υλικά και εξαιρετικής ποιότητας αλεύρι σε μία σφολιάτα που φουσκώνει μόνη της, χωρίς να χάνει την αρχική της μορφή και τον όγκο της. Παίρνει λαχταριστό χρώμα και έχει εξαιρετική γεύση. Ιδανική για πίτες, σιροπιαστά σφολιάτας, μίλφέι, τάρτες, κίς λορέν, γυαλάκια.